hjemmeside_smartphone_baltic-shipping

Ny hjemmeside til din virksomhed?

Vi laver websites til dig, der vil tages seriøst

Dit eget mobilvenlige design

Når du får lavet et website hos os, er det et, vi designer specifikt til din virksomhed. Det giver en fleksibilitet, der matcher dine behov. Når websitet er færdigt, er det dit, og du kan selv gå i gang med at administrere det.

Skræddersyet layout
Sider opsat efter dit indhold
Tablet- og mobilvenlig

Skræddersyet efter dine behov

Dit nye website bliver opsat med fokus på de behov, du måtte have. Skal du have en kontaktformular, en blog, sociale medier, gallerier eller noget helt andet bliver det integreret i din løsning.

Kontaktformular
Slideshow
Sociale plugins
Blog
Galleri
... eller noget helt andet?

WordPress og nem administration

Vi laver dit website på WordPress' populære system. Det gør vi, fordi det er smart, fleksibelt og så kan du nemt administrere websitet selv bagefter. Du lærer hurtigt systemet at kende.

Nem administration
Løbende opdateret
Fremtidssikret
Mange plugins
Mulighed for at vokse

Marketing og Søgemaskineoptimering

Som en del af websitets opsætning sørger vi for, at du bliver tilmeldt til Googles søgeresultater og koblet på analyseværktøjet Google Analytics, så du kan følge med i dine besøgendes adfærd.

Google Analytics
Google My Business
Google Search Console

Vi går op i, at du bliver tilfreds med dit website

Websites med troværdighed

Websitet er din virksomheds identitet på internettet. Det kan ikke betale sig at nøjes med en dårlig løsning.

Dine kunder leder efter dig på nettet. Dit website er din identitet og dit visitkort. Et godt webdesign viser din virksomhed fra den bedste side og giver dine kunder et godt indtryk af dig. Kunderne skal vide, at du er troværdig og en, de gerne vil handle med. Det kan være en rigtig god investering at få lavet et godt website, der skaber flere kunder.

En tablet- og mobilvenlig løsning

Op mod 70 % af dine besøgende på dit website benytter sig af en tablet eller smartphone.

De tider, hvor brugere udelukkende brugte en computer til at surfe på nettet, er forbi. I dag er det de små enheder, der er de mest anvendte. Derfor skal dit nye website naturligvis opfylde dine besøgendes krav om, at din side kan ses på alle enheder. Vi laver en skræddersyet løsning, som virker på alle enheder.

Bedre på Google

Google belønner din hjemmeside med en bedre placering, hvis den er mobilvenlig.

Vi ønsker, at det går dig godt med dit nye website. Derfor integrerer vi også de parametre, som Google kigger på i hele dit nye website. Google belønner fx. dit mobilvenlige website ved at give dig en højere placering. Det gør de, så dine mange besøgende på tablets og smartphones får en god oplevelse, der passer til deres enheder. Derudover er websitet også bygget op omkring helt grundlæggende elementer for en god søgemaskineplacering.

Ingen abonnementer - Du får ejerskab

Når websitet er lavet færdigt, er det 100 % dit. Der er ingen løbende abonnementer og udgifter til os. Du har fuld kontrol over siden.

Vi synes, at det er tosset at have abonnementaftaler til hjemmesider. Derfor betaler du også kun én gang for at få lavet din hjemmeside og opsat den på dit webhotel. Når vores arbejde er færdigt, betaler du ikke for mere. Hvis du skulle have brug for support fremover, tilbyder vi gerne vores hjælp til en fast timepris.

hjemmeside_smartphone_anehogsberg
Man Show Laptop Notebook Device

Bygget til dine behov

Vi laver WordPress-temaer specifikt til dig. Det giver stor fleksibilitet og opfylder dine ønsker.

Vi designer WordPress temaet til dig - efter dine ønsker og dine behov. Det giver en stor fleksibilitet og opfylder dine ønsker til dit eget website. Derfor køber du også et tema, der er lavet specielt til dig, og som du har det fulde ejerskab over. Vi benytter os ikke af færdiglavede købetemaer og giver dig muligheden for at have medbestemmelse over udformningen af dit eget website.

WordPress-website

Styresystemet bag siden er en vigtig faktor for, at du kan komme nemt igang med at administrere din side.

WordPress er det mest brugte system til websites. Det er der en rigtig god grund til: det er nemlig nemt for dig at lære systemet at kende. WordPress er en fremtidssikret løsning, der løbende bliver opdateret og indeholder tusindvis af tilføjelsesmuligheder, så din side også kan vokse med tiden.

Vores priser!

Vi er ikke de billigste - men langt fra de dyreste. Kontakt os og hør hvad prisen på din specielle opgave er.

Kampagneside

1-page kampagne el. Online visitkort. Bestående af én lang side.

Fra 7.500,- inkl. moms

Firmahjemmeside 

Fremvisning af produkter og serviceydelser samt kontakt.

Fra 10.000,- inkl. moms

Kataloger og nyheder

Til hjemmesider baseret på artikler, begivenheder, blogs, produktkatalog m.v.

Fra 12.000,- inkl. moms

Vores priser er engangsbeløb. Vi har ingen abonnementer og bindinger.

WEBMASTER-SERVICE

SERVICEAFTALE

Hvis du ønsker, at vi sørger for altid at holde din hjemmeside up-to date med alle systemopdateringer, kan du vælge at benytte dig af vores serviceaftale.
2000,- inkl. moms/årligt

AD HOC UDVIKLING OG WEBMASTER-SERVICE

Har du behov for videreudvikling på hjemmesiden med nye funktioner eller nye sideopsætninger, sker det efter vores webmaster-timepris, som afregnes pr. påbegyndte halve time. Du er også velkommen til at indhente en fast pris.
300,- inkl. moms / 30 min.

Vores referencer